Nyheder 12. august 2009

Kessler og Wozniacki: Rent mel i skatteposen

Sportsstjernerne frygter ikke bagmandspolitiets lup, selv om de begge har adresse i Monaco
Mikkel Kessler og Caroline Wozniacki mener ikke, de har noget at skjule
Mikkel Kessler og Caroline Wozniacki mener ikke, de har noget at skjule
Foto: All Over

Bagmandspolitiet er i gang med en optrævling af velhaveres skjulte formuer i udlandet, hvilket foreløbig har resulteret i, at der er rejst tiltale mod golfspilleren Søren Hansen for skattesvig.

Det får imidlertid ikke de 2 celebre sportsstjerner Mikkel Kessler og Caroline Wozniacki til at ryste nervøst i bukserne, selv om de ligesom Søren Hansen har bopæl i Monaco.

- Der er regelsæt, der skal overholdes. Det gælder alle, og de regler overholder jeg. Som jeg før har sagt, så har jeg ikke noget at skjule, siger bokseren Mikkel Kessler til B.T.

Carolines far mener heller ikke, tennisstjernen har grund til at være nervøs, da han har ansat folk netop til at sørge for, at der ikke kommer problemer med skattefar.

- Vi har en revisor og en advokat. Vi bor i Monaco og spiller i udlandet, så vi betaler det skat, vi skal betale, siger Piotr Wozniacki .

Carolines far påpeger også, at Wozniacki ikke er blevet kontaktet af hverken bagmandspolitiet eller Skat i forbindelse med klapjagten på danskere med adresse i udlandet.Sponsoreret indhold