Nyheder10. november 2014

Kessler: Boksekamp kan sammenlignes lidt med at føde

The Viking Warrior blev far til lille søn i december sidste år
Af af
Mikkel Kessler i ringen
Mikkel Kessler i ringen
 Foto: Claus PoulsenHele Danmarks mesterbokser Mikkel Kessler blev sidste år i december far. Og bokseren var naturligvis ved kærestens Lea Hvidts side, mens hun nedkom med parrets lille søn.

Og selvom han godt kunne se, at det er 'virkelig, virkelig hårdt at føde et barn', har han og kæresten alligevel snakket lidt om, hvad der mon er hårdest: At føde et barn eller få klø i bokseringen.

Det fortæller Mikkel Kessler i et åbenhjertet interview med Coops magasin Samvirke.

- Lea siger, det er hårdest at føde. Jeg tror godt, en boksekamp kan sammenlignes lidt med at føde et barn. Jeg kunne godt genkende den måde, min kæreste Lea blev fraværende på under fødslen.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Mikkel Kessler er blevet far

LÆS OGSÅ: Mikkel Kessler skal være far

LÆS OGSÅ: Se billederne: Mikkel Kesslers kæreste strutter

- Men den store forskel er, at min kæreste ikke havde det bedøvende adrenalin i blodet, som jeg har under en kamp.

- Hun fik bare veer og veer og veer, og det blev værre og værre og værre, og hun sagde 'Kom nu, det må være snart, det må være nu', og hun sagde, 'Jeg kan ikke mere', og jeg sagde 'Nu stopper du. Det er der ikke noget, der hedder.' Jeg er jo bokser. Så jeg sagde 'Kom så. Nu er det tolvte omgang.' Lea er så stærk, så det gik så godt, siger Mikkel Kessler til Samvirke og tilføjer:

- Lea siger, det er hårdest at føde et barn. Jamen det ved hun jo ikke. Men det er virkelig, virkelig hårdt at føde et barn, det kunne jeg godt se.

35-årige Mikkel Kessler og kæresten Lea Hvidt blev forældre natten til anden juledag sidste år.

- Vi fik den bedste julegave, man overhovedet kan ønske - en sund, smuk dreng, skrev parret på Facebook.

Den glædelige nyhed om, at parret ventede barn, blev først kendt af offentligheden i løbet af efteråret, hvor SE og HØR bragte billeder af det lykkelige og vordende par.

Sponsoreret indhold