Nyheder6. november 2018

Aflyser flere koncerter: Kesi skal opereres

Rapperen Kesi har set sig nødtvunget til at aflyse en række koncerter. Han skal nemlig opereres i løbet af november måned
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-933000.jpg
 Foto: Aller Media

Havde du planer om at rappe med på hits som ”Søvnløs”, ”Gadehjørne” eller ”Ligesom mig” sammen med rapperen Kesi, bliver du skuffet.

Den 26-årige rapper, der bærer det borgerlige navn Oliver Kesi Chambuso har nemlig set sig nødtvunget til at aflyse en række planlagte koncerter, fordi han må en tur på operationsbordet.

Det fortæller rapperen selv på sin Instagram-profil:

- Som nogle af jer ved, så har jeg døjet med nogle rimeligt slemme stemmeproblemer siden i sommer. Det har gjort, at jeg har gået rigtig meget til lægen. De har fundet af, at jeg har en cyste på min stemmebånd, som skal opereres væk, siger Kesi i en video, som han har delt på sin Instagram-profil.

Rapperen regner med allerede at skulle opereres i denne måned, og det er årsagen til, at han blandt andet aflyser 15 koncerter, der skulle være afholdt på Hotel Cecil:

- Jeg kan desværre ikke spille, og det er sindssygt pres. Men alle jer, der har købt billetter til Hotel Cecil vil få jeres penge tilbage, og så vil vi prøve at sætte nogle nye koncerter op, siger Kesi på sin Instagram-profil.

Sponsoreret indhold