Nyheder27. maj 2016

Se det store galleri: Kendte valfartede til prinsens dåb

I dag bliver kronprinsesse Victoria og prins Daniels søn, prins Oscar, døbt i Slottskyrkan i Stockholm. Se billederne af alle de kendte til festligheden her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kendte_til_daab.jpg
 (Foto: All Over)

Det er et stolt forældrepar, der i dag har inviteret kendte og kongelige fra ind og udland til fest i Slottskyrkan i Stockholm.

I dag bliver kronprinsesse Victoria og prins Daniels søn nemlig døbt.

Et godt stykke tid inden dåben gik i gang, ankom de kendte og kongelige gæster til kirken i den svenske hovedstad. Og alle var naturligvis trukket i deres fineste tøj.

SE og HØR har samlet et stort galleri med billeder af de kendte på vej til dåb. Se billederne i galleriet nederst i artiklen.

Den lille prins kom til verden den 2. marts i år og får navnet Oscar, når han i dag bliver døbt i slotskirken. Dåbsceremonien begynder klokken 12, og bagefter inviterer forældreparret gæsterne til en stor reception på slottet.

Kronprins Frederik har fået den store ære at stå fadder til lille prins Oscar sammen med blandt andre den svenske prinsesse Madeleine og Norges kronprinsesse Mette-Marit.

I forvejen har prins Daniel og kronprinsesse Victoria datteren Estelle på fire år. Parret blev gift 19. juni 2010.

SE og HØR har samlet et stort galleri med billeder af de kendte på vej til dåb. Se billederne i galleriet nederst i artiklen.

Prins Oscars dåb i Stockholm i maj 2016

https://imgix.seoghoer.dk/mit_se_og_hoer_91.png

Sponsoreret indhold