Nyheder 5. juni 2016

Kendte radioværter nyder ferie sammen

Sara Frost og Peter Falktoft tilbringer ferietid sammen under sydens sol.
Foto: Dan Mariegaard

Sara Frost og Peter Falktoft er begge kendt for deres bløde røst, som danskerne i en længere periode kunne nyde, når de sendte deres individuelle radioprogrammer på radiokanalen P3.

Efterfølgende har begge radioværter dog valgt at gå andre karriereveje, og senest har Sara Frost startet sit eget gaming-talkshow ved navn "Alle Gamer", der udkommer på YouTube.

At Sara Frost og Peter Falktoft tidligere har delt arbejdsplads lader nu til at have haft indflydelse på de to radioværters privatliv. På Instagram kan man nemlig i disse dage følge med i, hvordan de to kendisser tilbringer ferie sammen under sydens sol på den spanske ø Lanzarote.

På billederne kan man blandt andet se, at parret er taget på en aktiv ferie, da de har tjekket ind på sportshotellet Club la Santa.

Træning og motion er dog ikke det eneste, som holder Sara Frost og Peter Falktoft beskæftiget på deres ferie.

Den tidligere "Monte Carlo"-vært har nemlig lagt et billede op på sin Instagram-profil, hvor han viser en afklædt Sara Frost, der er i færd med at tænde for en udendørs bruser. I billedteksten giver Peter Falktoft også udtryk for, at han godt tilfreds med udsigten af sin tidligere kollega iført en bikini.

Forholdet mellem Sara Frost og Peter Falktoft har tidligere været genstand for mediernes søgelys, og der har tidligere været bragt billeder af parret, hvor de var på ferie i Los Angeles.

Se Peter Falktofts Instagram-billede her: 

Views

A photo posted by Peter Falktoft (@peterfalktoft) on

/ritzau/FOKUS

Sponsoreret indhold