Nyheder16. september 2015

Kendte kvinder udstiller deres skønhedsfejl

Se, hvad Christiane Schaumburg Müller, Lisbeth Østergaard og flere danske stjerner er utilfredse med
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/smuk.jpg
 All Over

Langt de fleste, ser en række skønhedsfejl når de kigger sig i spejlet. Det kan være en topmave, appelsinhud, ar eller andre uperfektheder.

Det samme gælder for en række kendte kvinder. I stedet for at gemme deres uperfektheder langt væk, viser de dem nu frit frem på instagram under hashtagget #smuksomjeger.

Det er sangerinden Stine Bramsen, der har startet det hele. Hun har selv i mange år været ked af sine stritøre, og blev som lille drillet med dem.

- Men med alderen har jeg lært at holde af dem som en del af de særheder, der gør mig unik. Husk skønhed er mange ting og især en følelse, skrev Stine Bramsen på Instagram for fem dage siden, og opfordrede andre til at tage et billede af deres "fejl".

Jeg har altid været ked af mine stritører og blev tit drillet med dem, da jeg var lille, men med alderen har jeg lært at holde af dem som en del af de særheder, der gør mig unik. "Individuality makes you worth a look girl!" Husk skønhed er mange ting og især en følelse! Hjælp mig med at sprede budskabet med hashtagget #smuksomjeger og et par ord om hvad dine særheder er#woman #lyrics #spredselvtillid

A photo posted by stinebramsen (@stinebramsen) on

Sep 10, 2015 at 10:49pm PDT

Det har mange kvinder gjort. Og også en række kendte kvinder er hoppet med på bølgen. De står frem og fortæller, hvad ved deres krop, de har haft det svært med.

TV-værten Lisbeth Østergaard, der er kendt for sit flotte smil, afslører, at netop hendes tænder er noget, hun har været ked af.

- Det er ikke nogen hemmelighed at mine bisser ikke er de mindst i landet. Det drillede mig lidt da jeg var yngre. Men idag har jeg det fint med dem, hvilket er heldigt , da jeg ret ofte griner med det meste af ansigtet og munden på vid gab, skriver Lisbeth Østergaard.
Christiane Schaumburg-Müller har valgt at vise sine hænder.
- Mine lillefingre er skæve - sådan er det - den er den jeg er - for mig er de perfekte. Tak til @stinebramsen for at sætte fokus på at vi alle er smukke som vi er, fejl eller ej. Husk det er dine fejl, der fuldender dig, der gør dig til den du er - nemlig perfekt !, skriver Christiane Schaumburg-Müller. Også skønne Lene Nystrøm er med ombord. Hun skriver, at hun længe har været ked af sine ben, som hun ville ønske var længere og tyndere. - Men i dag elsker jeg dem. De holder mig oppe, og tager mig hen, hvor jeg vil. De passer så fint til resten af min krop, og nu jeg viser dem frem i alt det tøj, jeg aldrig ville gå med førhen, skriver Lene Nystrøm.
TV-værten Ane Cortzen har valgt sin mave, som sit ømme punkt. - Jeg har altid haft en topmave, ligegyldig hvor ung og smækker jeg har været. Den har altid fået min fulde opmærksomhed og jeg har været så fokuseret på at ville have en flad mave som dem i bladene, at jeg aldrig rigtig bemærkede noget andet. Nu har jeg forliget mig med den lille forhøjning som har frembragt 3 børn og tiltrukket verdens dejligste mand" - et perfekt eksempel!, skriver Ane Cortzen.

Sponsoreret indhold