Kendte kvinder på catwalken under modeugen

Lisbeth Østergaard.

Lisbeth Østergaard.

(Foto: Dan Mariegaard)

Modeugen blev skudt i gang med et brag, da ti kendte kvinder indtog catwalken på Kurhotel Skodsborg ved Strandvejen nord for København, hvor tøjmærket Stefanel holdt modeshow.

Og flere af ”modellerne” lagde ikke skjul på, at de i den grad var kommet på udebane.

En af dem var TV- og radioværtinden Lisbeth Østergaard.

Lisbeth Østergaard (Foto: Dan Mariegaard)

– Det var sindssygt grænseoverskridende. Jeg er jo ikke model, så man bliver nødt til at lade som om, sagde 37-årige Lisbeth Østergaard bagefter, da SE og HØR mødte hende.

– Man kan vælge at køre det ”jeg er supersej modello”-seriøst, men det kan jeg ikke. Så når alt andet glipper, må man bare fjolle. Så jeg fjollede mig igennem. Det blev jeg nødt til, fortsatte Lisbeth Østergaard.

”Skideskægt”

Selv om hun så ud til at have en fest på catwalken, var det heller ikke helt nemt for sangerinden Maria Montell på 48 år.

Maria Montell (Foto: Dan Mariegaard)

– Det var fuldstændig ude af min comfort zone – det var det for os alle sammen. Vi har gået og sagt: ”Det er simpelthen løgn, at jeg har sagt ja til det her”. Men det var faktisk skideskægt, lød det fra sangerinden, som senere også optrådte med et nummer.

Flere kendte kvinder på catwalken

Lisbeth Østergaard og Maria Montell var dog ikke de eneste kendisser, der prydede catwalken til Stefanels modeshow til dette års fashionweek.

Den 38-årige vejrguru Cecilie Hother lyste  op – bl.a. i orange sæt.

Cecilie Hother (Foto: Dan Mariegaard)

Blandt de kendte på catwalken var også den tidligere håndboldstjerne Rikke Hørlykke på 41 år. 

Rikke Hørlykke (Foto: Dan Mariegaard)

Barmfagre Mayianne Dinesen på 51 år strålede også på den hvide løber.

Mayianne Dinesen (Foto: Dan Mariegaard)

Se et samlet billede af de kendte kvinder på catwalken herunder:

De kendte på catwalken (fra venstre): Lisbeth Østergaard, caster Elisa Lykke, Rikke Hørlykke, sangerinde Clara Sofie, bagekyndig TV-vært Annemette Voss, Mayianne Dinesen, kommunikationsboss Anna Thygesen, Cecilie Hother, racerkører Michelle Gatting og Maria Montell (Foto: Dan Mariegaard). 

Tina Lund (Foto: Dan Mariegaard)

– Vi var i kirke og efterfølgende i sommerhus, fortalte springrytteren. 

– Hun var så dygtig i kirken – også bagefter. Der var en stor kage, og det var hyggeligt med en masse dejlige mennesker, sagde Tina Lund, som har yderligere to ugers ferie i Danmark, inden turen går tilbage til Dubai, hvor hun og familien bor.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close