Nyheder10. april 2015

Kendte: Dem elsker vi i ’Game of Thrones’

De danske kendte er mest til Tyrion Lannister
Emil Thorup er en af de mange millioner, der følger med i 'Game of Thrones'
Emil Thorup er en af de mange millioner, der følger med i 'Game of Thrones'
 Foto: All Over Press



Tv-serien Game of Thrones har verden over taget seere med storm, og også de danske kendisser er hoppet med på fanbølgen. Det fortalte de torsdag aften til gallapremieren på femte sæson af den populære serie. Og som enhver anden fan har de danske kendte også deres favorit.

Det er især den vindrikkende og strategiske dværg, Tyrion Lannister, som har begejstret de danske kendisser.

- Jeg synes, at Tyrion Lannister er fuldstændig skøn, siger skuespilleren Vicky Berlin på den røde løber, men kommer i tvivl, da hun bliver spurgt om, hvem der til sidst skal indtage jerntronen.

LÆS OGSÅ: 'Game of Thrones'-stjerne: Sådan vil vi helst dø

- Helt klart Tyrion! Nej, nej, Khaleesi. Hende vil jeg have på tronen, for hun er mega sej. Det er dejligt at se en lyshåret pige med så meget rygrad, hun gør det godt for vores køn, siger skuespillerinden.

Tv-værten Emil Thorup er også vild med Tyrion Lannister.

- Jeg har det rigtig godt med dværgen. Jeg håber, at han kommer og overtager det hele, siger han og tilføjer, at han også har en svaghed for danske Nikolaj Coster-Waldau i rollen som Jaime Lannister, der balancerer på grænsen mellem god og ond.

LÆS OGSÅ: 'Game of Thrones'-stjerner afslører: Det handler sæson 5 om

Dog er den blonde tv-mand en smule fortørnet over, at han blev forbigået, da rollerne i hit-tv-serien blev delt ud.

- Da jeg så de to første afsnit, var jeg faktisk en lille smule sur over, at jeg ikke var blevet spurgt, om jeg ville spille Viserys Tagaryen. Lad os være ærlige; høj, arisk og arrogant. Jeg skulle bare spille mig selv, griner den karakteristiske tv-personlighed.

LÆS OGSÅ: Se videoen: Birgitte Hjort i 'Game of Thrones'

Jeopardy-værten, Adam Duvå Hall, skriver sig også på listen over danske kendisser, der kan lide Tyrion Lannister, men også møgungen Joffrey Baratheon, som måtte lade livet i serien, begejstrer værten.

- Jeg synes, at ondskab er ret sjovt. Det har en indbygget humor, som er sjovt at lege med og følge undervejs, siger han til gallapremieren.

Sæson fem af den populære tv-serie får amerikansk premiere 12. april.

Sponsoreret indhold