Nyheder5. april 2014

Kendte danskere: Sådan var vi selv som børn

Nogle er født med et gudsbenådet talent, som de allerede som børn formår at formidle.
Mikkel Kryger på den røde løber til Zulu Awards. Foto: AllOver
Mikkel Kryger på den røde løber til Zulu Awards. Foto: AllOver


Sådan er det for nogle af de unge, der har meldt sig i sangkonkurrencen Voice Junior, der fredag aften havde premiere på TV2.

Her dyster børn og unge mellem otte og 14 år, men det er ikke kun talent og en god sangstemme, man skal være i besiddelse af. Koncentration og arbejdsmoral er også vigtige faktorer, og det er langt fra alle, der kan klare presset.

Hvordan værten Mikkel Kryger og de tre coaches, Oh Land, Wafande og Joey Moe selv var som børn, fortæller de her:

Mikkel Kryger:

- Jeg havde sindssygt meget krudt i røven. Jeg kunne ikke sidde stille i skolen, jeg fløj rundt. Jeg elskede at lave ballade, drillede ret meget og lavede hele tiden sjov. Jeg var lidt klassens klovn, og jeg havde lidt svært ved at finde mig til ro og til rette i noget som helst.

- Jeg var også ret usikker, og jeg tror at jeg var så udadvendt og fjollede så meget for at dække over det. Jeg var usikker på min krop og på det der med at være sammen med de seje børn i klassen.

- Det prøvede jeg at kompensere for ved at være en krudtugle. Jeg var også et ret følsomt barn. Jeg havde faser, hvor jeg var trist og ked af det.

LÆS OGSÅ: Her er ALLE vinderne af Reality Award
Wafande:

- Jeg var iskold, hvis folk sagde noget. Jeg var i hvert fald ikke genert. Der var bare fuld power derud af.

- Jeg voksede jo op på Christiania og i Frankrig med min mor, og hun har altid givet mig frihed til at udforske mine kunstneriske sider. Jeg er vokset op i et miljø, hvor der var plads og lov til at være anderledes.

Oh Land:

- Jeg var ekstremt udadvendt og jeg elskede at performe. Jeg elskede at synge og danse og stå på en scene. Jeg kunne godt lide den højtidelighed, der var på en scene, for det er ligesom en forstærket version af livet. Det var helligt for mig.

LÆS OGSÅ: Her er historien bag 'Årets skandale'Joey Moe:

- Jeg var meget rastløs og jeg synes, det var vildt irriterende, at mine forældre ville have, jeg skulle have en uddannelse.

- Jeg fulgte med så godt, man kan, når man har sit hoved et andet sted, men jeg endte med ret gode karakterer. Selvom jeg kunne synge, tror jeg ikke, jeg havde turdet at stille op i et program som Voice Junior.

Voice Junior bliver sendt hver fredag frem til finalen den 23. maj.


Sponsoreret indhold