Nyheder21. september 2016

Kendt tv-vært sviner Bendtner

Fodboldspiller Nicklas Bendtner får en digital mavepuster af tv-værten Piers Morgan på Twitter
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/beyonc_28.jpg
 (Foto: Peter Grosen)

Vilde drukture, anholdelser og spirituskørsel.

Listen over fodboldspiller Nicklas Bendtners skandaler er lang, men trods det er den danske landsholdsstjerne kendt for at have en nærmest urokkelig selvtillid og tro på egne fodboldevner.

Men da Nicklas Bendtner tirsdag gik på grønsværen for sin nye Premier League-klub Nottingham Forest, var den engelske tv-vært Piers Morgan ikke imponeret.

Derfor gik tv-værten, som blandt andet er kendt som en del af dommerstaben i det britiske talentshow "Britain's Got Talent", til tasterne og skrev en digital mavepuster til Nicklas Bendtner.

- Føler mig underligt nostalgisk, når jeg ser Bendtner igen. Havde han blot været en millionendedel så god, som han troede, han var, så havde han været en god angriber, skriver Piers Morgan på Twitter.

At dømme ud fra værtens andre Twitter-beskeder holdt han da heller ikke med Nottingham Forest, da holdet tirsdag mødte Bendtners tidligere klub Arsenal i Ligacuppen. En kamp som Nottingham Forest tabte 0-4.

Nicklas Bendtner har ikke kommenteret på de hårde ord fra Piers Morgan.

Angriberen har de senere år haft en turbulent fodboldkarriere og blev i slutningen af april fyret fra sin kontrakt i Bundesliga-klubben Wolfsburg.

Efterfølgende gik Nicklas Bendtner uden klub, ind til han i begyndelsen af september skrev under på en toårig kontrakt med Nottingham Forest.

Sponsoreret indhold