Nyheder1. december 2017

Kendt TV-vært har været konen utro fem gange

Den kendte TV-vært Adam Holm kan ikke garantere, at han ikke er konen utro igen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tv-vaert-adam-holm-01122017.jpg
 Foto: All Over Press

Den kendte TV-vært, Adam Holm, der tidligere var vært på DR2's nyhedsmagasin, 'Deadline', har været sin kone, norske Liv, utro fem gange.

Det fortæller han i et interview med ugebladet 'Alt for damerne'.

Adam Holm, der i dag fortsat er tilknyttet DR2 og radioens P1, har tidligere fortalt om sin utroskab i P1-programmet 'Jeg er utro', hvor han var vært.

Dengang sagde han, at det var ham en gåde, 'at mange par skyller ægteskabet ud med badevandet, bare fordi den ene boller med en anden'.

Selv har han og hustruen ikke været i nærheden af at blive skilt på grund af utroskab - heller ikke da det var konen, der var ham utro.

Inden da havde Adam Holm været Liv utro, men aldrig fortalt hende om det, og hun havde ikke opdaget det.

Hustruen Liv er operasanger, og hun var sammen med en anden mand, da hun var på turné i sit hjemland.

- Jeg opdagede det og blev fuldstændig rasende og væltede en reol inde i stuen og smadrede en lampe, jeg ellers var glad for, siger Adam Holm til 'Alt for damerne'.

Derefter afhørte han sin kone mindste detalje, indtil hun spurgte ham, om han aldrig havde været hende utro i deres ægteskab.

Efter at have overvejet at benægte svarede Adam Holm.

- Jo, jeg har været dig utro.

I månederne efter begyndte de at opbygge deres parforhold igen. De har også været omkring en parterapeut og er nået frem til, at de skal være sammen, men at de ikke kan genskabe den tillid, der tidligere var i parforholdet, men fremover vil orientere hinanden, hvis de går hen og bliver forelsket i andre.

Men hvis de er utro igen, hvilket ifølge Adam Holm ikke er utænkeligt, så er det ikke sikkert, at det bliver sagt.

- Hvis jeg møder en og er sammen med hende to-tre gange, så vil jeg ikke sige det, og det tror jeg heller ikke, Liv vil, siger Adam Holm til 'Alt for damerne'.

Parrets to sønner på 11 og 13 år har også fået at vide, at mor og far har været sammen med andre, mens de har været gift.

Det skete en dag over aftensmaden.

- Jeg sagde, drenge, nu bliver I nødt til at høre.... De spurgte om vi så skulle skilles, men så svarede Liv, at det tværtimod har gjort vores forhold stærkere, fortæller Adam Holm til 'Alt for damerne'.

Han slutter med et billede for at beskrive sit og Livs parforhold efter utroskaben.

- Vores forhold er ikke kørt ud over rampen. Der er absolut kommet buler i bilen, men den er på hovedsporet, siger Adam Holm til 'Alt for damerne'

Sponsoreret indhold