Nyheder2. maj 2017

Svineri! Kendt TV-kok udsat for tyveri

I stedet for cyklen hang der blot en smadret lås
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kirk_0.jpg
 Foto: Aller Media

Kender man det ikke bare?

Man kommer fra arbejde, studie eller skole og skal hjem, og så er cyklen bare ikke der, hvor man stillede den, da man kom.

Det er ikke fordi, man har glemt, hvor man parkerede cyklen, den er bare 'væk', som i 'væk', når en dum cykeltyv har stjålet den og efterladt din lås hængende tilbage som en ekstra hån fra cykeltyven.

En sådan lorte-situation er netop overgået den kendte danske TV-kok, Nikolaj Kirk.

Da han kom ud for at hente sin cykel, hang der blot hans ellers ret kraftige ABUS-lås tilbage - den havde tilsyneladende ikke voldt tyven de helt store kvaler.

- Til dig som har "lånt" min cykel - håber du bliver lige så glad for den som jeg var :(, skriver Nikolaj Kirk på Instagram til et billede af den opbrudte lås.

Og den handlekraftige kok får opbakning fra sine følgere.

- Der findes et specielt sted i helvede som er værre end alt andet kun tilegnet cykeltyve, skriver en.

En anden har medlidenhed med kokken men ikke meget respekt for hans valg af cykellås.

- Pisse nederen!.. smid den Abus lås væk.. de er dyre, men langt de fleste af dem kan brydes op med en torskerogn's nøgle.. håber du får den tilbage! Nikolaj Kirk var i en årrække brugt som TV-kok i diverse morgen- og aftenshows og har i de seneste år primært fundet vej til TV-skærmen via programmet 'Nak og æd' på DR. Han har skrevet et tocifret antal kogebøger og har netop åbnet en restaurant i Taiwan. Privat er han gift med sangerinden Karen Mukupa, og de har sammen datteren, Tiki Marlee Kirk, der netop er fyldt fire år. Se Nikolaj Kirks opslag om cykeltyveriet herunder:

Sponsoreret indhold