Nyheder8. april 2014

Kendt radiovært fanget i Gustavs bildræber

Vaskehallen, der i weekenden smadrede Gustav Salinas nye bil, har før skabt problemer
Gustav Salinas fik i weekenden smadret sin helt nye BMW i en vaskehal
Gustav Salinas fik i weekenden smadret sin helt nye BMW i en vaskehal
 Foto: Claus PoulsenMan fristes til at tro, at der var tale om et enkelt uheldigt tilfælde, da Gustav Salinas i weekenden fik sin helt nye bil smadret i en vaskehal hos Shell på Vermlandsvej på Amager i Hovedstaden.

Men sådan hænger det ikke sammen. Realitystjernens bildræber har nemlig før været på færde. Det fortæller "Radio 100"-værten Lars Sandstrøm til eb.dk.

LÆS OGSÅ: Gustavs nye BMW smadret

Han er flere gange havnet i problemer på selvsamme Shell-station, når han har forsøgt at vaske sin bil. Men selvom oplevelserne med bilvasken har været slemme nok, har Lars dog ikke fået skadet sin bil.

- Jeg har faktisk siddet fast i præcis den maskine to gange, fortæller Lars Sandstrøm, der, ligesom den tidligere statsminister med efternavnet Løkke, går under kælenavnet Lille Lars.

LÆS OGSÅ: Gustav raser over busbillet-priser

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/acea307575b44b2989815dcd6d9bc1ba.jpg


Sådan så Gustavs forrude ud efter en tur i vaskehallen hos Shell (Foto: Gustav Salinas, Facebook)

Og selvom hans bil ikke blev smadret i processen, bragte det ham alligevel i en dum situation, for den ene gang gik der en halv time, før personalet kom og befriede bil og mand fra de børster, der blokerede døren.

- jeg var presset. Jeg var på vej ud og skulle spille et job, og hvem ville tro på, at jeg kom for sent, fordi jeg havde siddet fast i en vaskehal, spørger han.

LÆS OGSÅ: Gustav køber ny luksusbil

Lille Lars kender ikke Gustav Salinas personligt, men han er overbevist om, at det er vaskehallen og ikke Gustavs bilvaske-evner, den er gal med.

- Det er vildt synd for ham, at hans bil er ødelagt - og så er det tarveligt, at personalet antyder, at det er hans egen skyld. Det er langt fra første gang, der er bøvl med den vask. Det har der været i alle de år, den har været det. Det er virkelig vaskehallen fra Helvede, siger han.

LÆS OGSÅ: Vil du være Gustavs personlige assistent?

Sponsoreret indhold