Nyheder30. april 2024

Kendt fra tv: Nu skal kontroversiel campingplads ryddes helt

Nu er der lagt en plan for rydningen af campingpladsen
Corona Camping blev kendt i TV 2 -programmet "Trailerpark Danmark".
Corona Camping blev kendt i TV 2 -programmet "Trailerpark Danmark".
 Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Beboerne har sommeren til at finde et andet sted at bo, for når efteråret banker på, så skal pladsen, hvor de bor i øjeblikket, ryddes helt, skriver Sjællandske Nyheder.

Det fremgår af den køreplan for en lovliggørelse af Corona Camping, som Klima- og Planudvalget ventes at sætte på skinner, når de mødes i morgen, torsdag.

Her er et af punkterne, at der vil ske et tilsyn på Corona Camping den 1. november, hvor man fra Køge Kommunes side vil sikre sig, at der ikke er campingvogne på pladsen.

Med inddragelsen af tilladelse til vintercampering skal pladsen nemlig helt ryddes for campingvogne i perioden 1. november til 28. februar, skriver Sjællandske Nyheder.

I marts 2024 besluttede et flertal i i Klima- og Planudvalget, at tilladelsen til vintercampering på Corona Camping skal inddrages, da der er påvist “grove og gentagne forseelser” på pladsen i forhold til reglerne i Campingreglementet, som det hedder i udvalgets dagsorden.

Sagen har efterhånden stået på i flere år, hvor Køge Kommune henholder sig til, at pladsens ejere og beboerne skal overholde reglerne i campingreglementet, der siger, at man ikke må bo fast på en campingplads.

Hos Corona Camping er holdningen dog, at man ikke vil sætte folk på gaden og man har i flere omgange appelleret til, at pladsen får status af socialt værested, men den mulighed, mener kommunen ikke er realistisk og man har hidtil afvist alle forslag, skriver Sjællandske Nyheder.

Sponsoreret indhold