Nyheder4. december 2015

Kendisser laver sjov med EU-afstemningen

Flere danske kendisser har tyet til tasterne for på de sociale medier at lave sjov med torsdagens folkeafstemning
https://imgix.seoghoer.dk/media/eac629e858b74014a6c8b576e20fc662.jpg
 Foto: All Over Press

Ord som "retsforbehold", "parallelaftale" og "suverænitetsafgivelse" giver ikke ligefrem associationer til underholdningsbranchen, men flere danske kendisser har fulgt valget tæt, og det er der kommet en række sjove kommentarer ud af.

Komikeren Geo var godt nok på det tabende hold efter afstemningen, men det lader ikke til, at han tager det alt for tungt.

- Stemte ja, og det lader til at blive et nej, og underligt nok har jeg sådan en følelse af "well, well, er der mere kaffe?", skriver den sjove og til tider rablende Geo på Twitter med hashtagget "var forvirret".

Og apropos det med at være på det tabende hold, så var radiovært Mads Steffensen ikke voldsomt imponeret over de politikere på ja-siden, der måtte love, at de ville respektere resultatet af afstemningen.

- Det er super, at politikerne siger, de respekterer vælgernes dom. Pænt af dem alligevel, skriver han ironisk på Twitter.

Den danske skuespiller og musiker Nikolaj Steen afslører ikke, hvad han selv har stemt, men han fremmaner et noget dystert billede af valgresultatet, dog med et glimt i øjet og en slet skjult hentydning til ja-siden, der af nogle er blevet beskyldt for at køre en skræmmekampagne.

- Det ser ud til, at de pædofile terrorister vandt valget, skriver han kort og godt.

Sidst, men ikke mindst, deler Nephew-forsangeren Simon Kvamm sit råd til, hvordan man kan bestemme sig ved et svært politisk valg, selvom det vist nok er noget farvet af musikerens eget politiske ståsted.

- Jeg er sgu i tvivl, men holder mig til min grundregel. Gør det modsatte af LA (Liberal Alliance, red.), skriver han på Twitter.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh-cta_facebook_116.png
null

Sponsoreret indhold