Kendisser jubler over Eurovision

Radioværterne Dan Rachlin og Adam Duvå Hall er helt enige om kvaliteten af Eurovision

Radioværterne Dan Rachlin og Adam Duvå Hall er helt enige om kvaliteten af Eurovision

Foto: Mikael RieckAt de tre værter Pilou Asbæk, Nikolaj Koppel og Lise Rønne klarede sig godt, var der bred enighed om på de sociale medier efter 1. semifinale i Eurovison på Refshaleøen i København, tirsdag.

På trods af, at der samtidig var kæmpe-koncert med den amerikanske sanger Justin Timberlake i Parken, var der godt gang i tweets'ene under det farverige grand prix-show.

LÆS OGSÅ: Stemmefusk ved svensk Melodi Grand Prix

Flere danske kendisser, havde da også valgt at blive hjemme denne tirsdag aften for at se 1. semifinale i Eurovision 2014 løbe over skærmen, og de var mere end tilfredse med showet.

- Wonderful show, wonderful Copenhagen, skrev radioværten og dj'en Dan Rachlin blandt andet på sin twitterprofil under hashtagget "eurovision2014".

Hans kollega udi radioproduktion, Adam Duvå Hall, der ligeledes havde valgt grand prix frem for popkoncert, var af samme mening.

- Overlegen produktion. Man har måske nappet lidt for meget fra Jeopardy. Men rigtig flot, ellers!, lød de rosende ord fra radio- og tv-værten, der netop nu er aktuel som vært på Jeopardy på TV3.

LÆS OGSÅ: Eurovision-værter: Vi skal nok få høvl

Standupkomikeren Geo så også med tirsdag aften, hvor de første ti finalister blev sendt videre til det store Eurovision-show, der finder sted lørdag.

I hans bog gjorde de tre værter for showet Pilou Asbæk, Nikolaj Koppel og Lise Rønne en særdeles udmærket indsats.

- Synes fandeme værterne gør det super duper A+ okay, skrev komikeren på sin twitter-profil.

2. semifinale finder sted på Refshaleøen i København og sendes direkte på DR1, torsdag kl. 21.00.

LÆS OGSÅ: Eurovision-drama: Buh-råb overdøvede værterne

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close