Kendisser flygter fra kolde Danmark

Både Fetterlein og Sarah Grünewald er taget væk fra Danmark i december

Både Fetterlein og Sarah Grünewald er taget væk fra Danmark i december

Foto: InstagramMed nedadgående temperaturer har flere danske kendisser spejdet efter at komme lidt væk fra det grå og kolde Danmark - både for at arbejde og slappe af.

'Vild med dans'-værtinden Sarah Grünewald er sammen med sin mand på kærlighedstur i den britiske hovedstad London, men en omgang influenza har dog holdt den 30-årige model i sengen de første par dage, fortæller hun på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald i lesbisk kys

- I dag er jeg på benene, stadig sløj, men ikke for sløj til at købe julegaver og hygge med min dejlige mand, skriver hun blandt andet til kærestebilledet med ordene "London-baby."

Også Asien og Nordamerika har dansk visit.

Pop-darlingen Christopher er i øjeblikket i Asien på arbejdstur, og det samme er den tidligere tennisspiller Frederik Fetterlein.

LÆS OGSP: Christopher flytter sammen med kæresten

Christopher er i Shanghai, mens Fetterlein hygger sig i Thailands hovedstad Bangkok, hvor den både står på fornøjelser og forpligtelser. Det fremgår af deres respektive Instagram-profiler, hvor særligt 44-årige Fetterlein har delt solbeskinnede billeder.

- Dejligt med lidt sol inden mødet, skriver en solslikkende Fetterlein til billedet, som han ledsager med ordene: "Bangkok," "hygge," "sol", "møder" og "venner."

LÆS OGSÅ: Afsløring: 12 nye Harry Potter-historier på vej

Christopher har også delt billeder af mere professionel karakter - den 22-årige hjerteknuser har nemlig været på fotooptagelse i den kinesiske millionby.

Omvendt køligt har den gravide tv-værtinde Lisbeth Østergaard det. Hun er i den amerikanske storby New York med sin kæreste, hvor de har været omkring Rockefeller Center med skøjtebane og kæmpe, lysende juletræ.

- Hvis man ikke var i julestemning i forvejen..., skriver hun på sin Instagram-profil.

Se ferie/arbejdsbillederne fra Fetterlein, Sarah Grünewald, Lisbeth Østergaard og Christopher.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close