Kendis-hund har bjæffet for sidste gang

Thor er død

Thor er død

Foto: Facebook

Hvem husker ikke schæferhunden Thor?

Hunden, der for knap et år siden kom på alle læber, da han stod til at skulle have dødsprøjten, efter han havde bidt en anden hund i selvforsvar.


Sagen tog dog en uventet drejning, da politimanden Lars Bo Lomholt kidnappede Thor - og dermed reddede hunden fra sin dødsdom.

Gæt en kendis-hund

Men nu er Thor ikke længere iblandt os. Det skriver en rystet redningsmand Lars Bo Lomholt på sin Facebook-side:


thor

Thor med sin redningsmand, politibetjenten Lars Bo Lomholt (Foto: Facebook)


- Det er idag en trist dag for dig, mig og dine nærmeste. Du vil for mig i al evighed stå for ham, der satte hundedanmark på den anden ende. Du vil med tiden blive symbolet for ham, som var medvirkende til, at Danmark får en retfærdig hundelov, som alle kan være tjent med. Det bliver nok ikke i denne omgang, men så tager vi en tørn mere.

Linse: Min hund er syg

- Dit liv har ikke været forgæves, og du har givet mig og tusindvis af andre i hele verden energien til den fortsatte kamp. Ærgerligt og trist at din sygdom fik overtaget, og at du ikke er her mere. Dit liv sluttede i dag på smukkeste vis, men i mit hjerte vil du altid ha en særlig plads. Tak for dig, skriver Lars Bo Lomholt.

Joy kæmper for sin syge hund

Lille Thor nåede at nyde et år i friheden, inden han altså nu er sovet ind efter længere tids sygdom.
Selv blev redningsmanden, Lars Bo Lomholt, siden dømt for dokumentfalsk og embedsmisbrug i forbindelse med kidnapningen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close