Nyheder18. september 2017

"Kender du typen"-Flemming bliver vært på nyt program

Flemming Møldrup skal stå i spidsen for DR K-programmet "Vild med bøger", som får premiere i næste måned.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fle.jpg
 Foto: All Over Press

Vi kender ham især fra DR-succesen "Kender du typen?", hvor han er en af programmets livsstilseksperter - og nu kommer Flemming Møldrup selv til at indtage værtsrollen.

Det sker i DR K-programmet "Vild med bøger", som får premiere den 3. oktober, fremgår det af en pressemeddelelse fra DR.

I programmet bliver en aktuel forfatter og en kendt læser inviteret ind i studiet til en snak om bøger.

Og Flemming Møldrup, som privat danner par med Signe Maldubine-Nørgaard, er glad for, at han har fået lov til prøve kræfter med værtsrollen.

- Simpelthen fordi bøger er et spændende emne at lave tv om. Og fordi ambitionen ikke er at lave et litteraturprogram i klassisk forstand, men i stedet et bogprogram, som handler om lyst til at læse, og samtaler om læsning, bøger og de temaer, der kan læses ud af dem. Det er vigtigt for mig at understrege, at programmet ikke er et anmelderprogram. Der findes så mange dygtige anmeldere derude. Jeg er slet ikke anmelder. Jeg er læser. En begejstret læser. Og det er sådan set det, hele programmet går ud på, siger Flemming Møldrup ifølge pressemeddelelsen.

Livsstilseksperten har en fortid på Forfatterskolen for Børnelitteratur på Århus Universitet og har også selv skrevet en børnebog.

Interessen for bøger har han haft siden folkeskolen.

- For mig begyndte det med Strunge i midt 80'erne. Jeg nåede lige at opdage ham i de store klasser i folkeskolen, og så begik han selvmord. Han fik mig til at læse, sådan for alvor, siger værten ifølge pressemeddelelsen.

Sponsoreret indhold