Nyheder15. september 2014

Ken Vedsegaard castet til udlandet

Håber på internationalt gennembrud
Hvor mon Ken Vedsegaard måske skal hen?
Hvor mon Ken Vedsegaard måske skal hen?
 Foto: Thomas LaursenHan blev folkekendt i rollen som Erik i TV-serien "Krøniken", der blev set af millioner af danskere fra 2004 til 2007.

Men efter en rolle i "Forbrydelsen II" i 2009 har man ikke hørt meget til Ken Vedsegaard. Det kan der til gengæld blive lavet om på nu, hvor han står på tærsklen til en udenlandsk rolle.

LÆS OGSÅ: Forbrydelsen-stjernerne: Sådan så de ud engang

- Jeg skal måske til udlandet. Jeg har været til casting i udlandet, men jeg kan ikke sige noget om hvorhenne, eller hvad det handler om, desværre, siger en hemmelighedsfuld Ken Vedsegaard til SE og HØR.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/a1f731ea166c4eedb6750c2cfa316983.jpgKen Vedsegaard spillede sammen med Anne Louise Hassing i Krøniken (foto: Claus Poulsen)


Grunden til at man i en årrække ikke har set noget til Ken, skal ikke findes i, at han har droppet skuespillet helt. Han har bare haft andre opgaver i teaterverdenen.


LÆS OGSÅ: Anne Louise Hassing: Brød med manden


- Jeg har instrueret teater. For tiden står den kun på teater for mig og ikke som skuespiller. Men jeg er bestemt ikke færdig med at stå på scenen, afslører Ken Vedsegaard.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/63525f069e7247438da15cc9811f07fb.jpgTil premieren på Teaterkoncert Gasolin var Ken klar til at åbne op omkring sine udenlandsdrømme (foto: Thomas Laursen)

LÆS OGSÅ: Jokeren overfuset af stangstiv Ken Vedsegaard

Sponsoreret indhold