Keld og Hilda: Tilgiver sidespring

Keld og Hilda Heick udgiver i morgen bogen \

Keld og Hilda Heick udgiver i morgen bogen "Duet for livet"

Foto: All Over

Keld og Hilda Heick har dannet par i næsten 50 år.

Et langt og lykkeligt ægteskab for danskpop-duoen, der udadtil ser ud til at være nærmest perfekt.

Men i deres bog "Duet for livet", der udkommer i morgen, fortæller de hudløst ærligt, at de er som mennesker er flest og ganske almindelige. De skriver om op- og nedturene, strabadserne, turnélivet og datteren Annette.

Hilda Heick fortæller i dag i Ekstra Bladet som tilføjelse til bogen, at det var hende, der ikke ville have mere end ét barn. Noget, hun fortryder i dag, men som var det eneste rigtige dengang, hvor Keld rejste landet tyndt og spillede stort set alle steder, hvor der plads til ham og hans Donkeys.

Netop turnélivet er måske også medvirkende til, at Hilda har et afslappet forhold til sidespring i ægteskabet.

- Jeg ville godt kunne acceptere en enkelt svipser, hvis for eksempel Keld havde været ude at spille og havde mødt en anden kvinde. Man kan være hamrende kanonfuld - eller en kvinde kan nærmest sætte sig oven på én, så det er svært at undgå - ja, så kan det være svært at undgå visse berøringsflader, siger Hilda til B.T. i dag, og hun fortsætter:

- For mænd betyder sex mindre, end det gør for kvinder. For mænd handler det om at få opfyldt et fysisk behov, og det er noget andet end kærlighed.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close