Keld og Hilda Heick til koncert med André Rieu: Krykhusarer

Foto: Jørgen Salomonsen

Selv om man har ben i gips, kan man sagtens køre til Herning for at se den internationale violinist-stjerne André Rieu, der i sidste uge gav koncert i Danmark. Det gjorde Keld og Hilda Heick, som begge render rundt med et skadet ben.

– Vi kørte derover, da vores bil har automatgear. Det er vores venstre ben, det er galt med, så vi skulle kun bruge et ben til bremsen, fortæller en munter Hilda, da SE og HØR snakker med hende efter koncerten.

Keld har sprunget en akillessene under en fodboldkamp med børnebørnene, og Hilda ruller med rollator efter planlagt operation for slidgigt.

Unge burde lytte
André Rieu gav både koncert i Herning og i Forum i København, og de kendte strømmede til for at se den populære herre. Hvis man spørger Hilda Heick, så er hun ikke i tvivl hvorfor.

– Det var simpelthen fantastisk musik. Intet mindre. Det er en skam, at unge i dag ikke hører sådan noget musik, for det er bare noget helt andet, end det de hører i dag. Det store orkester og det fantastiske sceneshow. André Rieu blev helt klart båret af publikummet, som elsker ham, lyder det fra Hilda.

Sådan så det ud, da André Rieu gik på scenen i Forum, som var fyldt til randen

 

Skuespiller og musikelsker Jytte Abildstrøm tog til koncerten i Forum.

– Jeg ville til koncert med André Rieu, fordi man kan mærke, at han elsker musik ligeså højt, som jeg gør. Musik skaber fred, sagde den farverige

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close