Nyheder9. december 2012

Keld og Hilda: Gør klar til rollator

Dansktop-parret kan godt mærke, at alderen trykker
Af af
Keld og Hilda Heick forbereder sig på risikoen ved en tilværelse som gangbesværede pensionister
Keld og Hilda Heick forbereder sig på risikoen ved en tilværelse som gangbesværede pensionister
 Foto: Niels S. Andersen



Godt nok nærmer Keld og Hilda Heick sig de 67 år, men der er stadig fart over feltet i de to dansktop-stjerners liv.

Derfor kan det måske være svært at forstå, at parret allerede nu forbereder sig på et liv med sygdom, alderdom og gangbesvær. Men det gør de.

- Jo, vi er blevet gamle. Og det må man godt sige. Det er helt bestemt også en af grundene til, at vi har valgt at sælge vores hus, fortæller Hilda, da seoghør.dk møder hende og Keld til "TV2 012: De største øjeblikke" i Operaen lørdag aften.

Keld Heick: Spærres inde med Ulla

- Netop fordi vi er nået en vis alder, må vi træffe nogle valg. Det er jo også derfor, at vi f.eks. har valgt en lejlighed, der er fremtidssikret til rollator, og hvor der er station lige nede foran osv.

Vi håber da, at der går rigtig mange år, før det er noget, vi evt. skal gøre brug af. Men man ved aldrig. Forhåbentlig får vi aldrig brug for det. Men vi synes, at de skridt, der skal tages, skal tages nu.

Den dag man bliver syg og dårlig orker man det ikke, forklarer Hilda Heick.

Selvom Keld og Hilda fik solgt deres hus ekstremt hurtigt, er de dog ikke flyttet ind i lejligheden endnu. Det har de ikke lige haft tid til. Og så er det jo meget rart at være tæt på datteren Anette og børnebørnene i Sverige i julen.

Keld og Hilda Heick: Mister formue

Sponsoreret indhold