Kay til Bitterfissen: Jeg er ikke dum!

Kay fra \

Kay fra "For lækker til love" føler sig hverken grim eller småtbegavet.

Foto: TV3Den berømte og frygtede blogger Bethany Hansen, også kendt som Bitterfissen, langer i denne uge ud efter deltagerne i "For lækker til love". Den hårdtslående kvinde beskylder blandt andet reality-stjernerne for både manglende intelligens og for slet ikke at være lækre.

Det får charmøren Kay på barrikaden.

- Det er noget fis at sige, at jeg ikke er lækker. Man har hver sin smag og det er fint nok, men jeg mener stadig, jeg har alle de ting, der går ind under ordet lækker, siger han til seoghoer.dk og remser op:

Bitterfissen: For gustne til låååve

- Jeg går op i mit udseende, træner flere gange om ugen og har meget selvtillid. Og så skiller jeg mig ud. Jeg klæder mig i det, jeg synes er pænt, bruger mange farver og halskæder, og så kan jeg finde på at have solbriller på, når jeg handler ind i Føtex. Alt det lagt sammen gør, at jeg er lækker, fastslår han.

At han skulle være småtbegavet, afviser den brystglade Randers-fyr også.

- Jeg er ikke dum eller har en lille hjerne. Jeg er selvstændig. Jeg har mit eget firma og en bil, og det kan man ikke, hvis man er dum, siger han og forklarer, at folk muligvis forveksler hans ligefremhed med dumhed.

Melanie til Lisa: Du kan selv være dum

- Jeg tror, det er fordi, jeg er så fremme i skoene. Jeg siger, hvad jeg mener, og det føles rigtigt for mig, fortæller han og indrømmer samtidig, at det ikke kun er Bitterfissen, der har været ude med riven efter ham.

- Der er mange, der kritiserer mig - både for mit udseende og for mine udtalelser, men jeg tager de lussinger, der kommer. Man vænner sig lidt til det, fortæller playeren.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close