Nyheder18. januar 2009

Katy Perry: Snydt

Den amerikanske popstjerne nåede at holde takketale for en pris, der viste sig ikke at være hendes
Der ikke noget at sige til, at stakkels Katy fik sig noget af et chok, da hun opdagede, at hun måtte give sin pris videre til Rhianna
Der ikke noget at sige til, at stakkels Katy fik sig noget af et chok, da hun opdagede, at hun måtte give sin pris videre til Rhianna
 Foto: All Over

Katy Perry fik lørdag tildelt prisen: Bedste internationale sang for hednes "I Kissed a Girl" ved den prestigefyldte franske prisuddeling NRJ Music Award i Cannes. Senere viste det sig at hendes hit slet ikke var det bedste.

Hen imod slutningen af det stort anlagte show kom arrangørene nemlig pludselig med den chokerende nyhed, at der var sket en fejl ved stemmetællingen. Og Perry måtte således aflevere prisen tilbage, skriver BBC.

Værten Nikos Aliagas hævdede, at fejlen var sket under nogle optællinger af stemmer fra lytterne fra radiostation NRJ, som var afgivet dagen før showet.

Prisen gik dermed i stedet til Barbados-fødte Rihanna for hittet "Disturbia".

Stakkels Perry, der endda havde nået at være opppe på scenen og levere sin takketale, fik heldigvis et lille plaster på såret, da hun vandt i en anden kategori.

Den labre brunettes cd "One of the Boys" vandt nemlig prisen for bedste internationale album.
Årets bedste internationale kvindelige artist blev Britney Spears, mens Enrique Iglesias blev kåret som den bedste mandlige og "The Pussycat Dolls" vandt prisen som bedste internationale gruppe.


Sponsoreret indhold