Nyheder 20. juni 2017

Katrine Bonde og Noam Halby har købt nyt hus

Katrine Bonde og Noam Halby har tidligere boet til leje, men nu har de investeret i egen bolig
Instagram

Til oktober bliver Noam Halby og Katrine Bonde forældre igen, og nu har de fået masser af plads til det nye familiemedlem. På Instagram afslører danseren nemlig, at hun og husbonden har købt bolig på Falster, hvor de har haft base siden 2012.

- Så fik vi endelig nøglerne til vores nye hus!!! Nu er vi blevet ægte falstringe!!! (Eller... - jeg har jo været det hele tiden, men velkommen til #mylove @noamhalby ) #nytkapitel #nythus #klartilbabynr2 #ægtefalstringe #mandogkone #købthuspåfalster #lollandfalsterlovestorm #derskallavesmeget #nytprojekt #kæmpehus #juhuu, skriver Katrine under fotoet, hvor parret viser deres nye husnøgler.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Da SE og HØR ringer for at lykønske de nybagte husejere, fortæller Katrine, at der nu venter timer med istandsættelse forude.

- Der skal laves en del. Vi har været ude at se på mange huse, men vi blev bare ved med at vende tilbage til det her. Så det var det, det skulle være, fastslår Katrine, der fandst sammen med Johnny Deluxe-sangeren, da de svingede hofterne i "Vild med dans" i 2009.

- Vi er så småt allerede flyttet ind. Tidligere boede vi i en lejebolig hernede.

Sponsoreret indhold