Katrine Bonde: Gik ned med stress

Det har været en svær tid for den sexede Katrine Bonde

Det har været en svær tid for den sexede Katrine Bonde

Foto: All Over

Deltagerne i "Vild med dans" får massevis af tilbud, i tiden efter det populære program har løbet over skærmen.

Således også den professionelle danser Katrine Bonde, der ikke har kunnet sige nej til disse lukrative tilbud. Derfor gik hun ned med stress i december måned.

- Jeg sagde ja til alt for mange ting efter "Vild med dans", så lige pludselig arbejdede jeg konstant. Jeg klager ikke, for jeg elsker jo det, jeg laver. Problemet ved at være selvstændig er, at jeg er bange for at sige nej. For hvad nu hvis jeg siger nej, så har jeg måske ikke noget at lave om 6 måneder, forklarer dansemusen til B.T.

Læs også: Galleri med stang-lækker Katrine

- Jeg gik til lægen, fordi jeg havde ondt i maven hele tiden. Lægen sagde, at jeg skulle tage kroppens signaler alvorligt, fortæller 26-årige Katrine Bonde.

Kroppens signaler var stress. Dansepigen skulle ligge på langs på ubestemt tid, hvilket blandt andet betød et aflyst VM, aflyst danseundervisning på skolen i Nykøbing, samt en masse nejer til de mange weekendtilbud, de fleste "Vild med dans"-deltagere modtager.

Dansemusen har fået slappet af, og så har hun lært at lytte til sin krop.

Læs også: Bondes babser rakte ikke

- Jeg har lært at mærke efter. Og at sige til mig selv, at denne søndag vil jeg bare ligge på sofaen og spise en pizza. Og at det er helt o.k., siger hun til avisen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close