Nyheder12. marts 2013

Kato: Kom og fest med mig

Se hvordan du kan få en fed dag sammen med Danmarks dance-stjerne nr. 1
Kato og - måske - dig har muligheden for at hygge jer sammen.
Kato og - måske - dig har muligheden for at hygge jer sammen.
 Foto: All Over

Den danske producer, dj og artist Kato med det borgerlige navn Thomas Vittrup, er på få år kravlet fra status som ukendt klub-dj til internationalt kendt artistnavn.

Han har en solid fanbase i Danmark og er idoliseret af masser af piger. Og nu kan de - og du, hvis du kan feste og danse - få mulighed for at komme helt tæt på stjernen.

Diva-Irina: Hygger med kendt dj

Den tidligere Fu:El sanger, danser og manden bag de populære "Cabaret Hemmelig", Patrick Spiegelberg, annoncerer nemlig på Facebook efter folk, som er interesserede i at være med i Katos kommende musikvideo.

- Kato fans se her!!! Er du over 18 år og, elsker at være på og elsker Kato, har du nu muligheden for at deltage i Kato's nye musikvideo feat. Shontelle.. Alt du skal gøre er at sende mig et IKKE retoucherede billede af dig selv til min indbox og skrive dine mål og kompetencer. Det er primært festscener der skal skydes, men man ved aldrig? Videoen skydes torsdag d. 21 marts i københavnsområdet og da vi ikke skal bruge så mange statister, er det om at komme i gang hvis man vil med.. I kan lytte til tracket på itunes.., skriver Patrick Spiegelberg (uredigeret) på sin Facebook.

Det er Michael Christensen fra Gaucho Film, som er instruktør på videoen, og han lavet videoer for bl.a. Infernal, Nik & Jay, Medina, Burhan osv..

Ønsker du at komme i betragtning - kontakt da Patrick i indbakken på denne Facebook-adresse:

http://www.facebook.com/patrick.spiegelberg

Kato: Fri på markedet

Sponsoreret indhold