Kate: William siger, jeg ligner en banan

Kate ligner en banan, hvis man spørger ægtefællen William

Kate ligner en banan, hvis man spørger ægtefællen William

Foto: AOP
Alle øjne hvilede på smukke Kate og hendes skriggule kjole, da hertuginden af Cambridge onsdag landede i Sydney i Australien sammen med William og deres lille guldklump George. Hertuginden strålede som en sol iført en solgul kjole - og pressefolkene var ikke sene til at knipse dusinvis af billeder af den royale skønhed.

Men alle var åbenbart ikke lige begejstrede for hertugindens solgule kjole, designet af serberen Roksanda Ilincic.Kate og William landede onsdag i Sydney - og alle øjne hvilede på Kate og den gule kjole (Foto: AOP)


Det skriver det britiske medie Daily Mail.

Kates ægtefælle, William, er åbenbart ikke fan af kjoler i skriggul. I hvert fald havde han ifølge Kate ytret sig ganske pudsigt til sin kone om den gule sag:

LÆS OGSÅ: Lille trendsætter: Georges taske udsolgt på under en time

- William synes, jeg ligner en banan, fortalte Kate således til en af tilskuerne, Heather Easton, der lige som mange andre var stimlet sammen for at få et glimt af den royale familie ved Sydneys berømte operahus.
Kates kjole er kreeret af en serbisk designer, men ligner mest af alt en banan ifølge William (Foto: AOP)

Kate, William og George er Down Under som led i et treugers besøg i både Australien og New Zealand. Det er det første officielle statsbesøg for prins George, der fylder et år til sommer.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close