Nyheder6. december 2012

Kate uden kvalme: Forlader hospitalet

Se de nyeste fotos af den gravide hertuginde
https://imgix.seoghoer.dk/media/13c4b290d96641648259a453e1ceab0b.jpgSød og smilende, med lidt fylde og farve i kinderne - og en buket solgule blomster i favnen - forlod hele Englands darling, den gravide hertuginde Kate, i dag ved middagstid King Edward hospitalet i London, hvor hun siden mandag har været indlagt med tilstanden hyperemesis gravidarum - alvorlig graviditets-kvalme.

Hertuginde Kate: Fræk fortid
Prins William var ved sin gravide kones side, og også han smilede bredt oven på et par dage, hvor Kate angiveligt har kastet så meget op, at det har dehydreret hende.

Mens det royale par så fornøjede ud, var der røde ører inde på hospitalet, som har udsendt en undskyldning for fejlagtigt at have frigivet personlige detaljer omkring den royale indlæggelse til to værter fra en australsk radiostation, der udgav sig for at være dronning Elizabeth og prins Charles.

Kate: Se hende gravid
Som en joke ringede de til hospitalet og nåede igennem til den vagthavende sygeplejerske, og hun gav dem personlige oplysninger om Kates tilstand - bl.a. fortalte sygeplejersken, at hertuginden havde haft "en behagelig nat".

Radioværterne har også undskyldt spørgen.

Kate og William: Her er deres barn

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/8865b3d5a5e74d9a8b958aa41689e919.jpg


Hun så frisk og glad ud. da hun forlod hospitalet i dag. (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold