Kate og William: Her er deres barn

Kate Middleton og prins William kunne langt om længe annoncere en graviditet i mandags

Kate Middleton og prins William kunne langt om længe annoncere en graviditet i mandags

Foto: All OverKate Middleton er langt om længe gravid, så nu jubler både medierne, den engelske befolkning og den royale familie.

Desværre ligger den stakkels hertuginde på hospital King Edward VII i London lige nu, mens hendes William sidder kærligt ved hendes side.

Mandag blev Kate nemlig indlagt med akut morgenkvalme - og selvom det måske ikke lyder af noget særligt, så er det en rigtig grim tilstand, der kun rammer 0,1-1,0 pct. af gravide kvinder.

Lægerne regner dog med, at den adelige frue bliver udskrevet i løbet af ugen, og så står den eller på sengehygge for den kommende mor.

Hertuginde Kate: Fræk fortid

Det er derfor ikke sikkert, at der bliver udsyn til den gravide mave lige foreløbig, så seoghør.dk giver nu et lille sneakpeak på den royale baby.

Eftersom Kate ikke er mere end ca. otte uger henne i sin graviditet, er der endnu ingen, der ved, om det bliver en dreng eller pige.

Så herunder er både en lille prins og en lille prinsesse, der er "morphet" ud af billeder af Kate og William.

Kate: Se hende gravid


Hvis prins William og hans smukke Kate får en lille dreng, kan Englands kommende konge sagtens komme til at se sådan ud (Foto: All Over og www.makemebabies.com)


Det kan selvfølgelig også være, at prins Williams og hertuginde Kates efterfølger på tronen bliver en lille pige, og så ser hun måske sådan her ud (Foto: All Over og www.makemebabies.com)

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close