Nyheder3. maj 2011

Kate gider ikke lave noget

Hertuginden er lige blevet sikret økonomisk resten af livet, så nu venter årevis af afslapning på første klasse
Kate Middleton har bestemt ikke tænkt sig at give englænderne noget tilbage for den fest, de holdt for hende og prins William
Kate Middleton har bestemt ikke tænkt sig at give englænderne noget tilbage for den fest, de holdt for hende og prins William
 Foto: All Over

Der er ingen grund til at slide sig ihjel, hvis man alligevel ikke behøver det. Sådan kunne Kate Middletons, nu hertuginde af Cambridge, motto godt lyde.

Englænderne skal nemlig ikke forvente at se noget til Kate det første lange stykke tid. Den nyrige pige har nemlig tænkt sig at slappe af som "husmor" i North Wales, hvor prins William er helikopterpilot. Det skriver Daily Mail.

Læs også: Kate har ikke altid opført sig som en prinsesse ...

Prins William støtter sin kone i hendes beslutning om at dovne den på apanagen, og det ligger helt i tråd med Kates rygte. Hun har nemlig kun haft et enkelt deltidsjob, siden hun blev færdiguddannet i 2005.

For at sætte Kates sære udmelding i perspektiv kan det nævnes, at dronningen ifølge B.T. sidste år deltog i 444 arrangementer, Prins Charles i 585, Camilla i 243, og prins William i 73.


Sponsoreret indhold