Nyheder14. september 2021

KATastrofe undgået: Fodboldfans redder faldende kat

Adskillige tilskuere kunne kun se på, da en kat faldt flere meter ned
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kattekat.png
 Foto: Twitter

Det er på et hængende knurhår, at en kat undgik at bruge et af sine ni liv under en amerikansk fodboldkamp ved Hard Rock Stadium i Florida, USA, i lørdags.

Det var nemlig ved at udvikle sig til en værre kattepine, da katten havde fået sneget sig ind blandt publikum på tribunerne og pludseligt hang og dinglede i det yderste af sine klør.

Flere videoer, som florerer på internettet, viser dramaet, hvor katten i det første kvarter af college-kampen mellem No. 22 Miami og Appalachian State hang fra en snor.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Katten kæmpede, men til sidst mistede den grebet om snoren, og den faldt adskillige meter ned.

Men det var en heldig kat i frit fald, for nogle hurtigtænkende fodboldfans brugte deres amerikanske flag, de havde med, så kattens styrt blev afbrudt af det bløde stof i stedet for det hårde gulv.

Der udbrød en stor jubel, da det gik op for publikum, at katten efter faldet er i et stykke. Og da katten blev holdt oppe at sine redningsmænd i ægte "Løvernes Konge"-stil, blev de glade tilråb kun større.

Så det ske

Det var sæsonkortholder og facilitetsleder ved University of Miami Craigh Cromer, der sammen med sin kone foldede flaget ud og kom katten til undsætning.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

- De forsøgte at få fat i den fra oven, men de kunne ikke nå den. Derimod skræmte de den længere ned, fortæller Craigh Cromer til AP.

- Den hang i sine to poter i et stykke tid, så hang den kun i én pote, og jeg tænkte: "åh min gud, det sker snart", fortsætter han.

Umiddelbart slap katten dog med forskrækkelsen.

Sponsoreret indhold