Kat Stephie Holst: Far er alvorligt syg

Kat Stephie Holst.

Kat Stephie Holst.

(Foto: Dan Mariegaard)

Fars pige – det har Kat Stephie Holst Godbersen altid været. Ikke mindst derfor gør det ondt på den smukke sangerinde, at hendes far skranter alvorligt.

Den 31-årige sangerinde er lige nu aktuel med singlen ”Uden dig”, der er et gammelt Sanne Salomonsen-nummer, der virkelig får følelserne frem.

– Umiddelbart tænker de fleste nok på nummeret som en kærlighedssang, men det har en anden relevans for mig, fortæller Kat Stephie Holst, der tidligere i år blev gift med Lars Godbersen 

Og det er der en helt speciel grund til.

- Jeg tænker på min far. Han er syg, men vi ved ikke, hvad han fejler. Han har altid været supermand for mig, men nu er han inde i en proces, hvor han ikke kan så meget, fortsætter sangerinden.

Det ikke at kunne gøre noget, er noget som påvirker den "Sukkerchok"-sangerinden:

- Det er frustrerende at se ham sat skakmat, og jeg vil så gerne hjælpe. Den ene uge er han totalt glad og cool, den næste kan jeg næsten ikke føre en samtale med ham. Det minder lidt om Parkinsons eller demens, men det er det ikke. Han glider bare længere og længere væk. Lægerne kan ikke finde noget. Det gør det ekstra frustrerende, forklarer Kat Stephie Holst, som i det hele taget har gravet dybt i forbindelse med den nye single.

Udover at være aktuel med singlen "Uden dig", udkommer Kat Stephie Holst senere i år med både en EP og et album med personlige sange. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close