Kat Stephie: Endnu frækkere

Kat Stephie ved godt, hvordan hun skal sælge varen

Kat Stephie ved godt, hvordan hun skal sælge varen

Foto: All Over

Kat Stephie er det levende bevis på, at religiøsitet og frække undertøjsbilleder sagtens går i spænd sammen.

Sangerinden Kat Stephie fra den danske poptrio Sukkerchok folder sig ud som nøgenmodel.

Den velformede sangerinde, der blandt andet stillede op ved Melodi Grand Prix sidste år med Sukkerchok, folder sig nemlig ud som nøgenmodel på hjemmesiden therocknrollmagazine.dk, der har specialiseret sig i at få kendte til at lege pinupper.

Hendes ypperlige former masede sig ind på drengenes nethinder første gang under sidste års Grand Prix, og siden har hun og hendes to medsøstre i Sukkerchok gang på gang gjort sig bemærket med særdeles udfordrende poseringer, hvor de end stillede op.

Men Kat kan altså også alene.


Klik på billedet og se flere billeder

Hun været model siden hun var 4 og sunget siden 5-års alderen.

Men selv om Kat Stephie er popstjerne og altså nu smider kludene, så er hun faktisk troende. I et interview med Kristeligt Dagblad fortalte den 23-årige sangerinde, at hun tror på gud og er kommet i Metodistkirken i København, siden hun var 9 år.

Før hun gik på scenen ved Melodi Grand Prix sidste år, forsøgte hun at få de to andre i Sukkerchok til at bede med hende.

- De blev helt overraskede og sagde, at det behøvede jeg ikke. De så altså lidt mærkelige ud i hovederne, fortalte Kat Stephie til Kristeligt Dagblad.
.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close