Nyheder23. november 2012

Kasseret af Remee: Nu tager han hævn

Se hvem popsnedkeren valgte fra, som nu ler sidst og bedst.
Remee blev overrasket af venner og familie i går morges.
Remee blev overrasket af venner og familie i går morges.
 Foto: All Over
Husker du det? "X Factor"-bootcampen 2010 sang på sidste vers, og dommeren Remee havde voldsomme kvaler med at vælge sin sidste deltager foruden færøske Anna og den unge knægt Jesper. Skulle det være Tine eller Rasmus, der som den sidste skulle med til liveshows?

Rasmus Thude endte med at blive fravalgt.

Men måske Remee idag fortryder sit valg. Nu 23-årige Rasmus har nemlig taget hævn ved at ende som en popstjerne med kommende landsturné og udgivelsen af EP'en "Seks hjerter" (mini udgave af en cd med lidt færre numre end normalt).

Chokeret Remee blegnede

Thude fik meget hurtigt en pladeselskabskontrakt, og i slutningen af 2010 troede MTV at hans engelske nummer, "Take You Down" var en ny skæring fra Justin Timberlake. Fans verden over roste Timberlake, og verdensstjernen måtte til sidst fortælle over Twitter, at det altså ikke var ham, men Rasmus Thude, som stod bag.

Senere storhittede han med "Til Månen og tilbage", som har nået over 2,4 millioner views på YouTube og fik også et hit med "Jeg gider dig ik' mer'".

- Min intention er at lave popmusik, som er lidt mere vovet. Jeg har baggrund som trommeslager og er optaget af beats, og derfor blander jeg klassisk dansk sangskriverhåndværk med sounden fra min personlige smag - såsom Usher, Chris Brown og Michael Jackson. Det giver et andet vibe, og det er et kærligt spark til popmusikken, siger Rasmus Thude.

Hør hans nye single "Fest med de bedst", hvor kometen Niklas gæster, her .

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4353fbecd2cc4abebabe267bdb09be14.jpg


Rasmus Thude har fået pæn succes efter at Remee kasserede ham. (Foto: Thomas Laursen)Remee: Vrages som dommer

Sponsoreret indhold