Nyheder10. januar 2014

Kasper Søndergaard: Rejste fra syg nyfødt søn

I dag ville håndboldspilleren vælge familien fremfor sporten
Af af
Her er Kasper Søndergaard med sønnen Adam, da han for to år siden, vendte hjem fra EM
Her er Kasper Søndergaard med sønnen Adam, da han for to år siden, vendte hjem fra EM
 Foto: All OverDa der for to år siden blev fløjtet til EM-kamp i Serbien, stod Kasper Søndergaard i et dilemma. Hjemme i Danmark var hans nyfødte søn Adam syg med hul på den ene lunge. Alligevel valgte håndboldspilleren at rejse til Serbien for at kæmpe på håndboldbanen.

Det skriver BT.

Håndbold: Se de frække piger

- Det var kun, fordi han var udskrevet fra hospitalet, jeg tog med til Serbien. Det tror jeg ikke, jeg ville gøre i igen. Det var egentlig ikke særlig sjovt at rende rundt dernede, siger Kasper Søndergaard alvorligt til BT.

- Maria var helt vildt cool. Det var hende, der sagde, jeg skulle tage af sted. Men jeg ville ikke gøre det i dag, det er helt sikkert. Jeg tror, jeg har lært lidt af det, og hvis vi igen skulle stå med en nyfødt tæt på en slutrunde, så ville jeg prioritere familien over håndbold, siger Kasper Søndergaard til BT.

Nøddesbo: Holdets pyntedukke

I dag er Adam helt frisk, og den 32-årige far nyder de forandringer i livet, det har givet.

- Det har været en kæmpe omvæltning, det må jeg nok sige. Jeg nyder det rigtig meget, men det er jo direkte fra arbejde og hjem. Det er ansvar, men jeg elsker det. Jeg kan anbefale alle drenge på holdet at få sådan en størrelse, griner Søndergaard til BT.

Denne gang nyder han, at turneringen spilles i Danmark, så han er tæt på familien.

Sponsoreret indhold