Kasper Hjulmand fortæller: - Min onkel døde af et hjertestop på fodboldbanen

Kasper Hjulmand har været badet i kærlighed, fordi han har formået at samle sit hold op efter chokket efter Eriksens kollaps og coache holdet videre til semifinalen i EM. 

Men Christian Eriksens kollaps på fodboldbanen i Parken i kampen mod Finland sidder stadig i Kasper Hjulmand, der af én særlig grund har været hård ramt.

For selv har Kasper Hjulmand før haft lignende alt for tæt inde på kroppen og oplevet en lignende situation, der dog fik en langt mere uhyggelig slutning end Christian Eriksens heldigvis meget lykkelige. 

Det fortæller landstræneren på et pressemøde, der foregik for de udenlandske medier. 

- Jeg mistede min onkel på fodboldbanen på grund af et hjertestop. Så mine følelser har været på ydersiden af kroppen, og jeg har forsøgt at håndtere det, siger landstræneren til det svenske Aftonbladet. 

Dermed må landstræneren i de skæbnesvangre minutter, hvor hans spiller kæmpede for livet i Parken, også været blevet kastet tilbage til det uhyggelige øjeblik, hvor hans onkel mistede livet. 

Kasper Hjulmand har efter Eriksens hjertestop på banen fået hjælp af psykologer. 

At vinde EM-guld på søndag står nu ekstremt højt på ønskelisten for landstræneren, men der er ingen tvivl, om at prioriterene er i orden hos den i øjeblikket højtelsekde landstræner. 

- Det vil være enormt for spillerne, lederne og hele Danmark og alle vores utrolige fans. Men jeg har en kone og tre børn. Intet er større end at blive far, siger han på pressemødet. 

Danmark spiller seminale på Wembley onsdag klokken 21 mod England. 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close