Nyheder13. november 2009

Kashmir: Klar igen efter næsten 5 år

Allerede nu kan singlen til deres 2010-album høres og købes
Kasper Eistrup og Kashmir er igen klar til at fylde vores øregange
Kasper Eistrup og Kashmir er igen klar til at fylde vores øregange
 Foto: All Over

01022010.

Det ligner stregkoden på en pakke gær, men er faktisk den dato, som Kashmir har tænkt sig, at deres 6. plade skal komme på gaden.

Bandet, der med deres halvdystre og melankolske lyd har tryllebundet sande rockelskere, er klar efter over 4 års fravær i lydbilledet.

Og allerede nu kan man få en forsmag, der understreger, at Kashmir igen kommer til at tryllebinde på bandets hjemmeside. Singlen "Mouthful of Wasps" kan høres og mod en mindre betaling downloades fra bandets hjemmeside.

Om den nye single siger Kasper Eistrup til gaffa.dk:

- "Mouthful of Wasps" er et billede på den aggressive og bidende ordstrøm, vi mennesker til tider slipper fri, når vi har tilbageholdt vores frustrationer for lang tid ad gangen. Sommetider kunne vi undgå det store følelsesmæssige jordskælv, hvis vi i stedet var mindre bange for de små konfrontationer, der uundgåeligt melder sig hen ad vejen. Jeg tror, at vi ville have nemmere ved at fokusere på de lette ting i livet, hvis vi først fik de tunge ryddet af vejen. "Don't talk of the costs, with a mouthful of wasps, time is up, to let them all fly, up in the sky".

Sponsoreret indhold