Efter kidnapningsfrygt: Karsten vil have pistol til selvforsvar

Foto: Thomas S. Laursen

For lidt over en uge siden fik Janni Ree sig en stor forskrækkelse, for da hun var ude for at lufte sin hund en sen aftentime, blev hun forfulgt af to personer i en bil.

Hendes første tanke var, at de ville kidnappe hende.

Hun kunne nemlig mærke, at de to personer stirrede på hende, og det var meget ubehageligt. Heldigvis kom to biler kørende i den modsatte kørebane, og Janni skyndte sig at rende over på den anden side af Strandvejen, hvor hun fik fat i sin mobil og ringede efter sin mand, Karsten Ree.

- Man tænker jo, at der nemt kunne komme en bil forbi og tage en med i et snuptag. Det er sådan nogen tanker, der går gennem mit hoved nu, fortalte en ryster Janni efterfølgende til Ekstra Bladet.

Og i dag fortæller hendes mand Karsten Ree så, hvordan han synes, at det skal være lovligt for ham, at eje en pistol, så han kan forsvare sig selv, hvis en lignende situation skulle opstå.

I et interview med BT fortæller han nemlig, hvordan han ser, at politikerne kan løse problemet med de mange hjemmerøverier, der foregår i Danmark.

- Ja, man kan jo begynde med at smide de mennesker ud af landet, som ikke har andet at lave end at stjæle. Og så skal det være nemmere at få en våbentilladelse. Det burde være muligt for en person som mig at have en pistol, jeg kan bruge til at forsvare mig selv i mit eget hjem. Det kunne jeg godt tænke mig, fortæller han i dagens udgave af BT.

Men selvom han godt kunne tænke sig at have muligheden for at forsvare sig, så er det ikke frygten for hjemmerøveri, der fylder mest.

- Jeg går ikke og er bange, men jeg har en følelse af afmagt over for det politiske system, der ikke tager det her alvorligt, fortæller han til BT

Se billeder af Karsten og Janni Ree i galleriet herunder

Janni og Karsten Ree i Afrika

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close