Nyheder4. november 2008

Karsten Ree: Stifter luftfartsselskab

Den Blå Avis' tidligere ejer vil være rejsekonge
Af af
Milliardæren vil bruge nogle af sine mange penge på at indkøbe fly. Mon ikke han kan få et par røde flyvemaskiner med rabat?
Milliardæren vil bruge nogle af sine mange penge på at indkøbe fly. Mon ikke han kan få et par røde flyvemaskiner med rabat?
 Foto: All Over

Mens flybranchen kæmper for at holde sig svævende, så kaster den nybagte dobbeltmilliardær Karsten Ree sig ud i et nyt erhvervseventyr.

Karsten Ree har stiftet luftfartsselskabet af 2. november 2008 og indsat sig selv som direktør. Han er dog meget fåmælt omkring sit nye projekt, men han siger dog:

- Det har muligvis noget at gøre med at flyve med passagerer.

Karsten Ree solgte for nyligt sit livsværk Den Blå Avis til internetaktionssiden eBay. Det indkasserede han 2,1 mia. kroner for. Da de mange millioner rullede ind på bankbogen i begyndelsen af oktober, vidste han endnu ikke, hvad han ville bruge dem på.

- Ikke noget foreløbig - det skal jeg tænke over, sagde han dengang.

Betænkningstiden gik dog hurtigt, for her under en måned senere, vil han altså prøve lykken af i rejsebranchen. Hvis han er hurtig på aftrækkeren, mon så ikke han kan købe et par røde flyvemaskiner til en favorabel pris?

Sponsoreret indhold