Karsten Ree sigtet for menneskehandel

Karsten Ree er sigtet for menneskehandel

Karsten Ree er sigtet for menneskehandel

Foto: Kaspar WenstrupMilliardæren Karsten Ree er sigtet i en sag om menneskehandel, skriver tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Kom tæt på Karsten Rees og Oddset-Jannis turbulente forhold

Sagen er endnu på et meget forberedende stadie, men ifølge retslisten fra Retten i Lyngby har retten mandag morgen på et retsmøde der varede under fem minutter beskikket advokat Michael Goeskjær som forsvarer for Karsten Ree i sagen.

Tv2.dk har selv talt med milliardæren, som bekræfter, at han er sigtet i sagen, men endnu ikke afhørt.

- Udover en masse punkter, som jeg bliver beskyldt for at have gjort, så er anklagepunktet alene - som jeg har forstået det - menneskehandel, siger Karsten Ree til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Karsten Ree scorer kassen

Ifølge Karsten Ree vil Nordsjællands Politi afhøre ham i løbet af de næste to uger.

Allerede mandag, da Retten i Lyngby beskikkede advokat Michael Goeskjær som forsvarer for Karsten Ree anmodede SE og HØR om aktindsigt i sigtelsen mod milliardæren, men vores henvendelse er endnu ikke besvaret, og talrige telefonopkald til anklagemyndigheden er forblevet ubesvarede.

LÆS OGSÅ: Ree køber 5.300 biler

Karsten Ree betegner selv sigtelsen for menneskehandel "rådden og morbid".

- Anklagerne mod mig er noget, der er gjort i affekt, og det er en vendetta mod mig for at skade mig, siger Karsten Ree til tv2.dk.

LÆS OGSÅ: Lotte Heise: Derfor gik jeg fra Karsten Ree

SE og HØR har flere gange mandag og tirsdag forgæves forsøgt at få kontakt til Karsten Ree, og heller ikke opkald til hans forsvarer, Michael Goeskjær, har båret frugt.

SE og HØR forsøger dog fortsat at blive bekendt med de præcise sigtelser mod Karsten Ree.

Sent tirsdag eftermiddag bekræfter Nordsjællands Politi, at der er en sigtelse mod Ree.

- Men sagen er i sin indledende fase, så vi ønsker ikke at sige mere på nuværende tidspunkt, siger politiinspektør ved Nordsjællands Politi, Søren Thomassen til SE og HØR.

Karsten Rees kæreste, den tidligere oddset-babe, Janni Christensen, vil kun kort kommentere sagen fra Statsfængslet i Horserød, hvor hun netop nu selv afsoner en dom for at have franarret en ældre mand penge.

-Jeg er sat ind i, og kender hele sagen. Jeg vil lade Karsten selv udtale sig, men jeg ved, han ikke har gjort noget forkert, siger hun til SE og HØR.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close