Karsten Ree: - Jeg skyder hjemmerøvere

Janni Ree i bikini på Zanzibar

 
Karsten Ree har et jagtgevær i sit palæ i Vedbæk nord for København, og han er klar til at skyde på eventuelle hjemmerøvere, der trænger ind til ham og hustruen Janni.
 
- Jeg har forskanset mig bag ståldøre, og hvis der kommer nogen ind, så får de et skud med jagtgeværet siger milliardæren i et interview med BT.
 
 
Årsagen til det alvorlige emne er, at Janni Ree i forrige uge frygtede, at hun ville blive kidnappet, da hun en sen aften var alene ude at lufte parrets hunde.
 
En mistænkelig bil med lygterne slukket så ud til at forfølge Janni hen ad Strandvejen.
 
 
På et tidspunkt holdt bilen ind til siden og personerne bag bilruden 'stirrede' på Janni.
 
Hun blev 'reddet' af et par biler i modkørende retning og løb over på den anden side af vejen og ringede til Karsten.
 
De nåede dog ikke at registrere nummerpladen på den mistænkelige bil, inden den forsvandt.
 
 
Karsten Ree er god for mellem en og to milliarder kroner, og han og hans nærmeste kunne være potentielle kidnapningsofre, så ejendommen i Vedbæk er udstyret med en række sikkerhedsinstallationer.
 
Han og Janni har valgt at tale med BT for at sætte fokus på hjemmerøverier.
 
- Jeg går ikke og er bange for et hjemmerøveri, men jeg har en følelse af afmagt over for det politiske system, der ikke tager det her alvorligt. Hvis man er politiker, kan man få beskyttelse af PET, men det er ikke lovligt at ansætte bevæbnede vagter, selv om man selv betaler. I Danmark har man besluttet, at det er politiet, der skal stå for sikkerheden, og politiet har mere travlt med at sidde i deres fotovogne. Det er frygteligt, at man skal tage til Kenya for at føle sig sikker, siger Karsten Ree, der blandt andre steder driver virksomhed i Kenya, til BT.
 
Se dejligt galleri med Janni i Bikini på Zanzibar: (artiklen fortsætter under galleriet)
 

Janni Ree i bikini på Zanzibar

 
Han synes, at politikerne foretager sig for lidt for at værne danskerne mod hjemmerøverier.
 
- Man kan begynde med at smide de mennesker ud af landet, som ikke har andet at lave end at stjæle. Og så skal det være nemmere at få en våbentilladelse. Det burde være muligt for en person som mig at have en pistol, jeg kan bruge til at forsvare mig selv i mit eget hjem. Det kunne jeg godt tænke mig, siger Karsten Ree til BT.
 
 
Karsten Rees nærmeste nabo, Coloplast-milliardæren Niels Peter Louis-Hansen, blev i marts 2015 udsat for et hjemmerøveri, hvor en 36-årig færing med en pistol truede ham til at overføre 2,5 millioner kroner til en bankkonto.
 
Bankkontoen tilhørte hjemmerøveren selv, og han blev derfor hurtigt identificeret og anholdt og senere idømt fem et halvt års fængsel.
 
Karsten Ree solgte i sin tid Den Blå Avis til eBay for 2,1 milliarder kroner, og trods et tab på i omegnen af 800 millioner kroner på Amagerbanken bugner hans pengekasse stadig.
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close