Karriereskift: Mads Laudrup bliver TV-vært

Mads Laudrup

27-årige Mads Laudrup har tidligere trådt i sin fars (Michael Laudrup) fodspor som fodboldspiller - han har spillet i FCK, HB Køge, Helsingør og Hobro, og nu er han hygge-spiller på serieholdet FC Græsrødderne. Men efter sommerferien bliver han TV-vært.

Mads Laudrup får debut som fodboldvært, og ifølge en pressemeddelelse bliver det hovedsagligt i forbindelse med Superliga-dækningen, at TV-seerne får fornøjelsen af den 27-årige Laudrup.

- Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt kapitel i min karriere. Fodbold har altid været en stor del af mit liv, og selvom jeg har indstillet den professionelle karriere på banen, nyder jeg stadig alt omkring spillet. Jeg går til opgaven med ydmyghed, men også med en tro på, at jeg med mine erfaringer fra fodboldens verden har noget at byde ind med. Jeg ser frem til at arbejde sammen med TV3 SPORTs mange eksperter, journalister og teknikere og sammen med dem give danskerne en masse gode fodboldoplevelser, siger Mads Laudrup.

Og TV3 Sports redaktionschef er også meget glad for det nye ansigt.

- Vi har lært Mads at kende som en både intelligent og kvik fyr. Han har ambitioner og en stor viden om fodbold. Vi er sikre på, at Mads vil kunne udvikle sig til at blive en rigtigt dygtig vært, og hans ambitioner og viden matcher TV3 SPORTs ambitioner perfekt. Vi vil levere det bedste Superliga-tv til danskerne hver eneste uge. Kamp efter kamp og udsendelse efter udsendelse, siger TV3 SPORTs ledende redaktionschef Kim Mikkelsen.

Se flere billeder af Mads Laudrup - også fra hans deltagelse i "Vild med dans" i galleriet øverst. 

Mads Laudrup

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close