Nyheder29. januar 2010

Karin Cruz: Fræk fortid

Station 2-værten brugte 3 år på at stønne foran publikum
"Station 2"-værten har en pirrende fortid
"Station 2"-værten har en pirrende fortid
 Foto: TV2

Smukke Karin Cruz, som til daglig er studievært på TV2's kriminalmagasin "Station 2", har en fortid som letpåklædt sanger i den danske gruppe Cargo, som blandt andet stod bag det sexede hit "Pornstar" fra 1999. Det skriver Her&Nu.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/karincruzcargotek1-jpg.jpgKarin Cruz kom med i gruppen i 2000, og frem til 2003 var hun en del af det nu hedengangne band.

Dengang brugte "Station 2"-værten sit mellemnavn Cecilia som kunstnernavn, når hun turnerede land og rige rundt sammen med de 2 mandlige medlemmer og blandt andet stønnede med på sangen "Pornstar".Ud over Karin Cruz' talenter som sanger så hun også bragende godt ud og var ikke bange for at vise sine fortrin i forbindelse med promotion af Cargo.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/karincruzcargotek2-jpg.jpgI dag er Karin Cruz noget mere tækkeligt klædt på de officielle billeder. Siden dengang har hun blandt andet fået datteren Rosa, som er knap 1½ år gammel.

Sponsoreret indhold