Nyheder12. marts 2009

Karim Zaza: Mærkelige vaner

Aab’s keeper, som i aften skal holde buret rent mod Manchester City, har sine egne ritualer og regler, når han spiller
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/karim-zaza-2-jpg.jpg

Som så mange andre topidrætsmænd har Karim Zaza sin egen facon og måde at gøre tingene på op til og under en kamp.

- Ja, det har jeg - ligesom så mange andre. Jeg tager for eksempel altid min højre fodboldstøvle og min højre målmandshandske på først, men sådan har det bare været i rigtig mange år, fortæller den 34-årige målmand, som kan forvente at blive sat under pres, når Aab i aften gæster den engelske storklub i UEFA-cup'en.

Skal du se kampen på TV2 i aften, vil du måske også kunne se, at Karim Zaza har sin egen helt specielle regel under en fodboldkamp.

- Jeg træder aldrig ud af banen under en kamp. Det er lidt åndssvagt, og det er da også lidt besværligt, hvis jeg skal hente en bold - så står jeg der og kalder på en bolddreng, hvis jeg ikke kan nå bolden inde fra banen. Sådan har jeg gjort i flere år og det hænger ved.
Tænk nu, hvis jeg gik over linjen efter bolden og så lavede et drop - så ville jeg ikke kunne lade være med at tænke på, at det var derfor, siger Karim Zaza.

Så lad os håbe for ham og resten af Aab-spillerne, at støvlerne bliver på den rigtige side af kridtstregen i aftenens fodboldbrag.

Sponsoreret indhold