Nyheder 12. marts 2009

Karim Zaza: Mærkelige vaner

Aab’s keeper, som i aften skal holde buret rent mod Manchester City, har sine egne ritualer og regler, når han spiller

Som så mange andre topidrætsmænd har Karim Zaza sin egen facon og måde at gøre tingene på op til og under en kamp.

- Ja, det har jeg - ligesom så mange andre. Jeg tager for eksempel altid min højre fodboldstøvle og min højre målmandshandske på først, men sådan har det bare været i rigtig mange år, fortæller den 34-årige målmand, som kan forvente at blive sat under pres, når Aab i aften gæster den engelske storklub i UEFA-cup'en.

Skal du se kampen på TV2 i aften, vil du måske også kunne se, at Karim Zaza har sin egen helt specielle regel under en fodboldkamp.

- Jeg træder aldrig ud af banen under en kamp. Det er lidt åndssvagt, og det er da også lidt besværligt, hvis jeg skal hente en bold - så står jeg der og kalder på en bolddreng, hvis jeg ikke kan nå bolden inde fra banen. Sådan har jeg gjort i flere år og det hænger ved.
Tænk nu, hvis jeg gik over linjen efter bolden og så lavede et drop - så ville jeg ikke kunne lade være med at tænke på, at det var derfor, siger Karim Zaza.

Så lad os håbe for ham og resten af Aab-spillerne, at støvlerne bliver på den rigtige side af kridtstregen i aftenens fodboldbrag.

Sponsoreret indhold