Karen: Døden nær

Karen blev fanget i en tordenstorm på åbent hav

Karen blev fanget i en tordenstorm på åbent hav

Foto: Dan MariegaardDen smukke sangerinde Karen fik sig en på opleveren, da hun og familien var på ferie for nogle år siden.

Alle fire var de hoppet ombord på et skib, men pludselig blev de fanget i en tordenstorm, og så kom døden lige tæt nok på.

- Jeg havde en frygtelig oplevelse engang for nogle år siden, hvor jeg sad på et skib i det kinesiske hav i en tordenstorm.
Skibet løb tør for strøm, og så lå vi bare i de der kæmpe bølger i tre timer eller sådan noget, fordi al strømmen var gået, så vi kunne ikke få fat i nogen på fastlandet, fortalte hun seoghør.dk, da hun kom til premieren på "Hobbitten" i Imperial.

Karen: Skælder ud på tynde stjerner

- Det var en ufattelig ubehagelig oplvelse, for der lugtede pludselig også af benzin, så vi var ikke helt klar over, om vi ville dø lige om lidt.
Og der var ikke nok redningsveste til alle, forklarer Karen.

Selv fik hun ikke en vest, for der var en person på skibet, der i sangfuglens øjne havde langt mere brug for den, hvis det hele skulle gå galt.

- Jeg havde ikke en på, men vi gav min lillesøster en på. Det var nemlig bare mig, min mor, far og søster, så hun fik den. Det var det eneste rigtige at gøre, afsluttede Karen.

Karen-Helene Hjorth: Yogafødsel

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close