Nyheder13. december 2008

Kandis-tragedien: Johnnys gribende farvel

Johnny Hansen gik knust af sorg bag kisten mod sin kones endelige hvilested, efter han havde holdt en rørende tale
Hverken Johnny Hansen eller pigerne kunne holde tårene tilbage da de gik efter kisten
Hverken Johnny Hansen eller pigerne kunne holde tårene tilbage da de gik efter kisten
 Foto: René Schütze

Det var en opløst og dybt bevæget Johnny Hansen, der efter ceremonien i Hurup Kirke gik efter sin kones kiste til gravstedet, hvor hun blev sænket ned.

I kirken holdt han en meget bevæget tale, som han kaldte "den bryllupstale, jeg aldrig fik holdt". Det var tydeligvis meget svært for Johnny Hansen at holde den tale, som blandt andet omhandlede et afskedsbrev, som Helle havde skrevet til ham.

I brevet skrev hun, at han skulle passe godt på pigerne og det lovede Johnny Hansen inden i kirken kort før kisten blev båret ud. Hvilket fik tårene til at trille på de mange gæster i kirken.

Opløst i gråd og fortvivlelse

Johnny Hansen var ikke selv med til at bære. Han kunne simpelthen ikke. Den efterladte enkemand var alt for ked af det og ude af sig selv af sorg. I stedet gik han få skridt bag den sammen med sine to døtre akkurat, som da de kom til kirken.

Han knugede sine to piger til sig og støttede sig til den ældste datter Cecilie, der var lige så opløst af gråd og tårer som sin far.

Hård afsked

Det tog tydeligvis ekstremt hårdt på Johnny Hansen at se sin kones kiste forlade den kirke, som han for 13 år siden forlod sammen med hende, som et nygift brudepar.

Helle Bekhøj blev bare 41 år. Hun blev fundet død tirsdag efter hun havde hængt sig i familiens sommerhus.


Sponsoreret indhold