Nyheder13. december 2008

Kandis-tragedien: Johnny forstenet

Enkemanden bar det pænt, da han sammen med sine to døtre Cecilie og Caroline ankom til Helles begravelse
Johnny Hansen var dybt berørt da han lørdag formiddag ankom til sin samlever gennem 26 år Helle Bekhøjs begravelse
Johnny Hansen var dybt berørt da han lørdag formiddag ankom til sin samlever gennem 26 år Helle Bekhøjs begravelse
 Foto: All Over

Det var tydeligt, at alle var dybt berørte, da de ankom til den lille kirke i Hurup, hvor Johnny Hansens kone Helle Bekhøj lørdag formiddag blev begravet.

Johnny Hansen fulgtes med sine to døtre, Cecilie og Caroline er 15 og 13 år, der ligesom deres far var dybt tynget på deres vej til kirken og den endelige afsked med deres mor, som tirsdag blev fundet død i familiens sommerhus, hvor hun havde begået selvmord.

Kirken fyldt

Forud for begravelsen i Hurup Kirke lørdag formiddag, havde den efterladte Johnny Hansen givet udtryk for, at det kun var de allernærmeste, han ønskede at se i kirken.

- Det kommer til at foregå i Helles ånd. Det vil sige en meget stille og rolig - og meget privat begravelse, sagde Henrik Sørensen fra Kandis' pladeselskab My Way Music tidligere til B.T.

Alligevel var kirken fyldt med medfølende mennesker da ceremonien gik i gang klokken 11.00 lørdag formiddag. Men det var ikke kun de fremmødte, der med deres tilstedeværelse udtrykte medfølelse og sorg.

Johnny forstenet af sorg

Der var kommet så mange blomster til kirken, at de fyldte det hele og mange af buketterne var derfor langt ude foran kirken i en stor rundkreds.

Da Johnny og hans to piger ankom til kirken stoppede de et øjeblik for at se på de mange blomster, inden de forstenede fortsatte ind i kirken og op til kisten.

Sponsoreret indhold