Nyheder20. december 2008

Kandis-tragedien: Helles sidste interview

Johnny Hansens kone var meget alene, mens han var på farten med sit populære dansktopband
Johnny turnerede Danmark rundt og efterlod Helle derhjemme med de to døtre
Johnny turnerede Danmark rundt og efterlod Helle derhjemme med de to døtre
 Foto: All Over

I det sidste interview Johnny Hansens kone gav, inden hun tog sit eget liv, fortalte hun, at hun ofte var alene hjemme med børnene, mens Johnny var på farten med sit populære dansktopband Kandis.

- Vi har aldrig rigtig været med ude. Det fortalte Helle Bekhøj ifølge Ekstra Bladet til Roskilde Dampradio, der fast har et program om Kandis.

Helle og de to piger Cecilie og Caroline tilbragte adskillige weekender uden Johnny, og Helle syntes da også, at Johnnys fravær var irriterende.

- Det er træls, hvis vi skal noget og gerne vil have Johnny med. Men vores venner er rigtig gode til, at vi mødes på hverdage. Så er det dem, der tager en fridag. Når vi holder noget, er det på en tirsdag, og det indretter folk sig efter, fortalte hun.

Kun når Johnny optrådte på Vildsundmarkedet 20 km fra parrets bopæl i Hurup i Nordjylland, kiggede Helle og pigerne forbi og kom backstage. De holdt sig dog altid stille og roligt i baggrunden.

- Der er mange med ude bagved. Jeg tror ikke, det er lige så meget os, der bliver lagt mærke til. Ungerne synes, det er kanonsjovt at prøve. Man kan holde sig i baggrunden, og så er man lidt neutral, sagde hun ifølge avisen.

Sponsoreret indhold